"Ik wil er voor jou zijn en jou helpen je weer compleet te voelen".

Over mij 

Al sinds mijn tienerjaren heb ik een erg sterk verlangen naar mezelf. En dan bedoel ik mijn echte, pure zelf want ik merkte dat het gedrag dat ik vertoonde niet passend was bij mij. Alleen kon ik op dat moment ook niet anders doen dan dat. Vanaf dat moment is mijn zoektocht begonnen en dat heeft mij langs vele (alternatieve) therapieën, cursussen en boeken geleid. Zo’n beetje alles heb ik wel geprobeerd. En hoewel ik qua gedrag en mindset heel erg gegroeid was, bleef het verlangen onvervuld en wisselde fysieke klachten elkaar af. Zo erg dat ik wel 10-11 uur per nacht sliep en altijd moe wakker werd en de haren met bosjes uit mijn hoofd vielen. 


Ik heb me sindsdien erg verdiept in (pure) voeding en leefstijl en ook een studie hierin gevolgd. Hierdoor weet ik wat de grote invloed en de gevolgen zijn van stress op het lichaam. Wat mij dit persoonlijk heeft geleerd is dat voeding een gedeelte is van de oplossing, maar dat je je emotionele gesteldheid niet mag vergeten. Emoties en gevoelens hebben een grote invloed op het functioneren van het lichaam. En omgekeerd heeft het functioneren van het lichaam grote invloed op onze emoties.
Hierdoor ben ik holistisch gaan denken en zie ik de mens vanuit een breder perspectief. Door mijn eigen ervaring weet ik dat een klacht veel ingewikkelder kan zijn dan het lijkt en dat je je hier soms heel alleen in kan voelen omdat het bijvoorbeeld medisch niet erkend wordt of omdat je al zoveel hebt geprobeerd en niks lijkt te helpen. 


Ik wil samen met jou alle facetten meenemen om te kijken waar we verbeteringen kunnen doorvoeren. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.


Opleidingen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut - Hoofddorp
Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur - Hoofddorp
Yoga Teacher training 200hr - India
Medische basiskennis  - Amsterdam 
Intuïtie practitioner jaar 1 - Haarlem
Reiki level I en II - Melbourne en India