“Ik wil jou inspireren om de regie (terug) te nemen zodat je niet continu bezig hoeft te zijn met voeding en dit geen strijd hoeft te zijn. 

Dan heb je een leidraad voor de rest van je leven“

Over mij 

In 2014 heb ik mijn huur opgezegd, mijn spullen opgeslagen en een tas ingepakt om in mijn eentje te gaan reizen. Deze reis heeft 1,5 jaar geduurd en heeft me naar India, Thailand, Laos, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland gebracht. Tijdens zo’n reis ben je compleet op jezelf aangewezen. Je hebt daar niks aan diploma’s, titels of andere zaken waar je je thuis mee identificeert. Het feit dat ik dit in mijn eentje kon en durfde heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik kon veel meer dan ik dacht. Ik was zo ontzettend trots op mezelf. En ik wilde wat terug doen voor mezelf. Ik wilde keuzes gaan maken die voedend waren voor mij, zowel lichamelijk als emotioneel en spiritueel. Je lichaam doet alles voor hetgeen jij wil, ook als het ten koste van zichzelf gaat. Het zal altijd blijven strijden als jij daarom vraagt. Nu was het tijd om ook voor mijn lijf te gaan zorgen. Ik heb daar zoveel respect voor gekregen.


Door deze verandering van mindset heb ik mijn relatie met voeding nooit als een dieet gezien of iets waar ik me aan ‘moet’ houden. Eten moet genieten zijn. Alleen jouw mindset bepaalt van welke voeding je geniet.


Pure voeding en persoonlijke ontwikkeling is al vanaf vrij vroege leeftijd mijn passie geweest. In mijn vrije tijd was (en ben) ik hier altijd mee bezig. 

Ik heb de studie Orthomoleculaire Epigenetische Therapie gevolgd en heb daar bevestiging gekregen dat wat mijn lijf mij aangaf om te eten ook vanuit gezondheidsperspectief gezien de juiste voeding was. Ik heb zelf geleerd om mijn lichaam als instrument te gebruiken om betere keuzes voor mezelf te maken. Dit gun ik iedereen.


Opleidingen
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut - Hoofddorp
Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur - Hoofddorp
Yoga Teacher training 200hr - India
Medische basiskennis i.o. - Amsterdam 
Intuïtie practitioner jaar 1 - Haarlem
Reiki level I en II - Melbourne en India