"Ik wil jou laten voelen hoe het weer is om jou te Zijn"

Over mij 

In mijn tienerjaren was ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb me namelijk altijd al ‘anders’ gevoeld dan de mensen om mij heen. Daardoor heb ik me van jongs af aan aangepast aan mijn leefomgeving om er toch zoveel mogelijk bij te horen. Dit ging ten koste van mijn eigen authenticiteit waardoor ik de verbinding met mezelf verloor. Een intensieve zoektocht vanaf mijn achttiende heeft me langs talloze cursussen, boeken, therapieën en opleidingen geleid. Van lichaamsgerichte therapie, hypnotherapie tot Ayahuasca ceremonies en een 1,5 jaar durende wereldreis. Niks voor mij was - en is - belangrijker dan compleet zijn, in harmonie met jezelf en daardoor met het leven en de mensen om je heen. Zodat je kan zien dat het leven magisch is en geen plek van hard werken. Jij bent heel, volmaakt en waardevol. Ook al voelt dit nu misschien niet voor je. Het leven met al haar obstakels is er vóór jou en ik wil je helpen dit in te zien.


Ik combineer mijn kennis uit deze wereld met mijn kennis uit de spirituele wereld die ik als oude ziel met mij mee draag. Ik ben geboren met een missie om anderen te helpen de verbinding met zichzelf terug te vinden. Hiervoor heb ik zelf een lange zoektocht nodig gehad zodat ik weet welke paden gelopen mogen worden. Ik begeleid jou dan ook niet vanuit een rol, maar gewoon door mezelf te zijn. Het leven is namelijk één grote leerschool. Bovendien is mijn mening dat je alleen een ander echt kan ondersteunen bij thema's die je in jezelf bewust hebt (gemaakt). 


Een greep uit mijn persoonlijke zoektocht

Mindfulness cursus - PRI coaching - hypnotherapie - lichaamsgerichte therapie - acupunctuur - familie opstellingen - Ayahuasca ceremonies - energy clearing - BMR sessie - Aura reading - healings -innerlijk kindwerk - paragnost - San Pedro - rebalancing - breathwork - bioresonantie - tuina en talloze cursussen gevolgd en boeken gelezen

Opleidingen

Yoga Teacher training 200hr - India 

Intuïtie practitioner jaar 1 - Haarlem

Reiki level I en II - Melbourne en India

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut - Hoofddorp

Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur - Hoofddorp

Medische basiskennis - Amsterdam